Tarragó repassa a Inca Ràdio els detalls del Dijous Bo

La responsable de l’àrea econòmica de l’Ajuntament d’Inca, Rosa Maria Tarragó, ha fet avui a Inca Ràdio un exhaustiu repàs del Dijous Bo a falta de menys de 48 hores per a la seva celebració.

Tarragó va començar parlant del pregó que va marcar l’inici de la gran setmana que culmina amb el Dijous Bo . Va ser un pregó ” solemne ” d’un gran orador “que va fer un repàs a la seva trajectòria a Inca i la manera com va anar descobrint la nostra ciutat”, va explicar Tarragó, que ha afegit que “ens en vam anar tots amb la satisfacció i orgull de ser inquers”.

La regidora va enumerar els dispositius de seguretat que hi ha preparats per a l’ocasió: “Protecció Civil treballa conjuntament amb els tècnics de l’Ajuntament perquè no passi cap imprevist. Tenim voluntaris de Protecció Civil, ambulàncies, guàrdies civils i Policia Local. Un dispositiu ben coordinat i preparat per actuar. Hi haurà muntats dos hospitals de campanya, i estem preparats per a qualsevol imprevist, encara que la millor notícia seria que no haguessin d’intervenir.”

A més, va parlar del Dimecres Bo, que reuneix “interessos contraposats”, ja que “els locals volen tancar al més tard possible, el servei de neteja ha d’actuar amb rapidesa i eficàcia, i els venedors a les 7 del matí han de muntar els seus llocs. Tenim el compromís dels bars de la zona de tancar a les 5”.

Finalment va concloure destacant una de les novetats del Dijous Bo, l’aquari muntat a la primera planta del Mercat Cobert: “Serà un Dijous Bo de cel, mar i terra.” Així mateix, va llançar un missatge als ciutadans i a tots aquells que treballen en la festa: “És una festa que necessita la comprensió de molta gent i de la professionalitat i implicació d’altres.”

X