Tarragó: «Estem orgullosos de la resposta dels mallorquins a les Fires»

Les Fires d’Inca que precedeixen el Dijous Bo han estat un èxit en tots els sentits. Un programa molt variat i la bona climatologia han omplert els carrers de la ciutat durant tres diumenges consecutius i entre la satisfacció general hi ha una persona, la regidora Rosa Maria Tarragó, que es mostra especialment satisfeta de com han transcorregut.

“Tot ha sortit perfectament. Estem molt agraïts a totes les persones i entitats que s’han involucrat en l’organització de les Fires, especialment a l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, que aquest any, sobretot a la tercera fira, ha tingut un paper fonamental, però sobretot estem agraïts als mallorquins, que una vegada més s’han bolcat en les nostres Fires, i estem molt orgullosos que sigui així”, assenyala la responsable de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Inca.

Sobre la presència de públic, Tarragó assegura que “crec que hi ha hagut fins i tot més gent que altres anys. Ens ha ajudat el bon temps, i per exemple en aquesta tercera fira, que ha estat més llarga del que és habitual perquè algunes activitats importants van començar divendres, els restaurants estaven plens tots els dies”.

Tarragó explica que “a les Fires tots aporten, i estem realment satisfets d’haver complert els nostres objectius de promocionar la ciutat, i que els nostres comerços i restaurants hagin fet bones caixes”.

Sobre les activitats desenvolupades, Tarragó no en vol destacar cap en concret “perquè totes són importants”, però admet la seva satisfacció, per exemple, per la consolidació de l’esdeveniment gastronòmic Peccata Minuta i per la posada en marxa del saló Món de Noces.

Sobre l’oferta de les Fires, la regidora indica que “el més important és que tenim activitats per a tots els gustos i edats. La gent ve a les Fires en família i el programa és tan variat que tothom en pot gaudir”.

Amb un balanç tan positiu, les perspectives per al Dijous Bo són immillorables, tot i que la regidora recorda que “com sempre estarem pendents del temps, que és el que inclina la balança. Una climatologia favorable garanteix l’èxit, mentre que una de dolenta és sempre un contratemps”.

La responsable de Promoció Econòmica del consistori avança que el Dijous Bo presentarà algunes novetats respecte a l’any passat: “Celebrarem una Fira del Cuixot, en la qual comptarem amb un tallador com Florencio Sanchidrián, considerat el millor del món. La farem al Claustre de Sant Domingo, i crec que és un luxe comptar amb un home com Sanchidrián, el qual per cert he pogut conèixer i es tracta d’una persona amb un gran carisma i qualitat humana.”

X