SFM posa serveis especials de tren amb motiu de la revetlla del Dijous Bo

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha fixat serveis especials de tren, per incrementar l’oferta de transport públic durant la nit i matinada del dimecres 13 (Dimecres Bo) al dijous 14 de novembre (Dijous Bo), amb motiu de la popular revetlla que cada any se celebra a la capital del Raiguer. Els serveis especials començaran amb sortides des de les 23.15 hores del Dimecres Bo i fins a les 4.45 del Dijous Bo, amb freqüències cada hora.

Les sortides des de Palma cap a Inca s’inicien a les 23.15 del Dimecres Bo, i tindran continuïtat cada hora fins a les 4.15 de la matinada, en què s’efectuarà l’última. Des de Manacor, el servei especial en direcció a Inca s’iniciarà a les 23.30 del Dimecres Bo, fins a les 3.30. Els viatges des de sa Pobla fins a Inca s’iniciaran a les 00.45 i seran fins a les 4.45.

En total, s’han establert sis serveis especials amb sortida des de Palma cap a Inca i uns altres sis en sentit contrari. Així mateix, s’efectuaran tres sortides des de Manacor i unes altres tres des de sa Pobla en direcció a Inca i continuïtat fins a Palma, amb els seus corresponents serveis en sentit contrari. Ja a la jornada diürna del Dijous Bo, els serveis seran els habituals.

Els serveis des de Palma a Inca s’iniciaran a les 5.46 hores, amb freqüències cada 20 minuts. Des de Manacor a Inca, el primer servei serà a les 6.25 hores, i des de sa Pobla a Inca, el primer servei serà a les 6.05 hores. Hi ha trens cada hora. Els darrers serveis el dia del Dijous Bo seran els següents: la darrera sortida des d’Inca a Palma és a les 22.58 hores; a Manacor, a les 22.55 hores i cap a sa Pobla, a les 22.07 hores.

Horaris trens especials
X