SFM posa serveis especials de tren amb motiu de la revetlla del Dijous Bo

Last updated:

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha fixat serveis especials de tren, per incrementar l’oferta de transport públic durant la nit i matinada del dimecres 13 (Dimecres Bo) al dijous 14 de novembre (Dijous Bo), amb motiu de la popular revetlla que cada any se celebra a la capital del Raiguer. Els serveis especials començaran amb sortides des de les 23.15 hores del Dimecres Bo i fins a les 4.45 del Dijous Bo, amb freqüències cada hora.

Les sortides des de Palma cap a Inca s’inicien a les 23.15 del Dimecres Bo, i tindran continuïtat cada hora fins a les 4.15 de la matinada, en què s’efectuarà l’última. Des de Manacor, el servei especial en direcció a Inca s’iniciarà a les 23.30 del Dimecres Bo, fins a les 3.30. Els viatges des de sa Pobla fins a Inca s’iniciaran a les 00.45 i seran fins a les 4.45.

En total, s’han establert sis serveis especials amb sortida des de Palma cap a Inca i uns altres sis en sentit contrari. Així mateix, s’efectuaran tres sortides des de Manacor i unes altres tres des de sa Pobla en direcció a Inca i continuïtat fins a Palma, amb els seus corresponents serveis en sentit contrari. Ja a la jornada diürna del Dijous Bo, els serveis seran els habituals.

Els serveis des de Palma a Inca s’iniciaran a les 5.46 hores, amb freqüències cada 20 minuts. Des de Manacor a Inca, el primer servei serà a les 6.25 hores, i des de sa Pobla a Inca, el primer servei serà a les 6.05 hores. Hi ha trens cada hora. Els darrers serveis el dia del Dijous Bo seran els següents: la darrera sortida des d’Inca a Palma és a les 22.58 hores; a Manacor, a les 22.55 hores i cap a sa Pobla, a les 22.07 hores.

Horaris trens especials
X