Salutació del batle

Benvolguts veïns i veïnes, ja arriba la vertadera temporada alta per la nostra ciutat. Les Fires d’Inca són el punt de sortida per un mes en el qual sentim l’orgull d’obrir les portes del nostre municipi perquè els visitants puguin gaudir del nostre poble i descobrir empreses, comerços i restaurants excel·lents. Des del Consistori no podem més que demanar-vos a tots i totes que mostreu tot el millor que pot oferir Inca per continuar essent les millores fires de la nostra illa.

A les vostres mans teniu el programa que s’ha preparat des de l’Ajuntament juntament amb empreses, institucions, associacions, col·lectius i moltes persones a títol individual. A tots ells vull agrair la feina feta per confeccionar un conjunt d’activitats molt atractives. De nou, el nostre objectiu és la participació i així s’ha dissenyat des de l’àrea municipal de fires, que ha posat especial èmfasi al fet que hi hagin actes variats i per totes les edats. Tots els inquers i les inqueres som gent oberta i amb un clar ADN emprenedor.

Històricament, segons es conta a les cròniques, les Fires d’Inca han estat un lloc d’intercanvi, de mercadeig. Així que, plegats, podem convertir els tres caps de setmana en un aparador perquè gent de tota l’illa i els visitants de fora ens tenguin com a referència durant tot l’any. Junts hem de treballar per convertir Inca a la vertadera capital de la Part Forana. I ara tenim una molt bona oportunitat. Finalment, animar-vos a tots i totes a participar de les Fires d’Inca i gaudiu del que ofereix la nostra ciutat.

Molts d’anys i bones Fires.

Virgilio Moreno Sarrió
Batle d’Inca

X