Salutació del batle

Benvolguts veïns i veïnes; Començat el mes d’octubre donam el sus a les Fires d’Inca. Una època en què la nostra ciutat rebrà milers de visitants.

Un temps que representa, per al nostre municipi, una vertadera temporada alta. Una oportunitat de donar a conèixer Inca, l’Inca que som tots, que tots feim cada dia i la que volem arribar a ser. Un poble amb esperit emprenedor.

Una societat abans industrial, ara de serveis. Però, sempre, uns homes i unes dones que volem progressar plegats. De nou, com a tots els esdeveniments que es van succeint a Inca, us demanam la vostra participació. Hem d’omplir els carrers i places. Els nostres comerços, els nostres cellers i restaurants han de mostrar el millor. Si treballam junts, les persones que ens visitaran tornaran. I amb tot podrem aconseguir ser de nou la veritable capital de la Part Forana.

Teniu entre les mans el programa de les tres Fires d’Inca. Tot un seguit d’activitats que són fruit del treball conjunt de totes les àrees de l’Ajuntament, però també d’associacions, entitats, veïnats i altres institucions.

En aquestes pàgines trobareu moltes propostes per a tres caps de setmana; uns dies per passarlos en família, entre amics, amb els veïns i amb tots els visitants. Per a tots els qui coordinen aquestes celebracions, és un objectiu que tothom hi participi. Per això, s’ha dissenyat un programa en el qual, de ben segur, tots poden trobar algun acte del seu interès. Així doncs, en nom de tot el consistori, m’agradaria convidar a tothom a gaudir de la nostra ciutat.

Molts d’anys i bones Fires.

Virgilio Moreno Sarrió
Batle d’Inca

X