Resum de premsa: Presentació ‘Nit del Vi’

Aquest dissabte 22 se celebrarà en Inca la primera Nit del Vi, organitzada per l’Associació Activa’t Inca, Petits Cellers de Mallorca i Pimeco amb el suport de l’Ajuntament d’Inca i el Consell de Mallorca. En total quinze cellers mostraran els seus millors vins a tots els inquers i visitants que acudeixin a Inca durant la primera Fira.

En diversos mitjans de comunicació locals s’han fet ressò de la presentació d’aquest acte. Tots ells destaquen en les seves notícies el nombre de cellers que estaran presents durant la celebració de l’acte.

En aquest sentit, Ara Balears en la notícia « Quinze cellers participaran en la Nit del Vi de la Fira de la Terra d’Inca»  destaca que «hi haurà presència local amb dues marques i la mostra oferirà 60 referències».

D’altra banda, en Diari Balear explica en la seva notícia, «La primera ‘nit del vi’ reunirà a 15 cellers de tota l’illa», que «la finalitat principal d’aquest esdeveniment és donar a conèixer el bon vi que produeixen els petits cellers de Mallorca que en aquests moments sumen més del 60% de la producció de vi de la Illa». Aquesta mateixa informació també es va publicar en altres mitjans digitals com són Economia de Mallorca o Manacormanacor.com.

X