Resum de premsa: Presentació Fires d’Inca 2016

Els principals mitjans de comunicació de les Illes Balears es van fer ressò aquest dilluns o avui dimarts de la presentació del programa de Fires d’Inca per aquest any. Les més de dues-centes activitats programades són un reclam indiscutible per a la societat mallorquina i precisament l’elevat nombre de propostes i esdeveniments programats ha estat l’aspecte que més han ressaltat els mitjans de comunicació.

En la secció Part Forana d’aquest dimarts, el diari Última Hora ha publicat una extensa notícia sota el titular «Las Fires de Inca se presentan con una programación de más de 200 actividades». En el text el diari ha destacat que les Fires «este año destacan por una mezcla de tradición e innovación en sus propuestas». La notícia completa pot consultar-se aquí.

«Tres ferias para la cuenta atrás». D’aquesta manera, el Diario de Mallorca ha titulat la notícia referent a la presentació de les Fires. En el lead destaquen que «la ciudad de Inca está a un paso de activar la cuenta atrás para su día más grande del año, el Dijous Bo» però que abans d’això «los ‘inquers’ disfrutarán de las tradicionales ferias temáticas que se llevarán a cabo de forma consecutiva los domingos del 23 y 30 de octubre y el 6 de octubre». La notícia sencera podeu consultar-la a través d’aquest enllaç.

La nova programació dels Fires també s’ha publicat per diversos mitjans digitals de les Balears, com són Canal 4 diari, Economia de Mallorca o Ara Balears. En aquest sentit, el diari Canal 4 ha destacat el nombre d’activitats programades en el seu titular: «Más de 200 actividades en las Fires d’Inca». Per la seva banda, en Economia de Mallorca han prestat una major importància al fet que «Inca aprovechará sus Ferias para mostrar el potencial comercial de la ciudad». Mentre que en Ara Balears s’han decantat per destacar en el titular que «Inca posa en marxa el compte enrere per al Dijous Bo».

La televisió autonòmica també s’ha fet ressò de la presentació i va emetre durant l’informatiu d’ahir un reportatge sobre el programa de Fires. Igual que els altres mitjans, a IB3 van destacar la quantitat d’activitats programades per aquest any. Aquí pots veure el reportatge.

X