Ral·li Dijous Bo: Roca guanya i el títol segueix a l’aire

Toni Roca va ser el gran triomfador d’un Ral·li Dijous Bo que va superar les expectatives més optimistes. Al volant d’un Mitsubishi Lancer, es va imposar en la penúltima prova del Campionat de Balears de l’especialitat, organitzada per la Penya Slick Quemado i amb 77 pilots en la sortida, que va tenir molta emoció i deixa oberta la lluita pel títol, amb Llorenç Andreu i José Miguel Álvarez com a grans favorits.

Roca va dominar un ral·li en el qual els Mitsubishi van ser els grans triomfadors, ja que el segon classificat, José Martorell, també conduïa un cotxe d’aquesta marca. Tercer va ser el líder del campionat, Llorenç Andreu, al volant d’un Renault Clio, mentre que la quarta posició era per a l’altre gran candidat al títol, José Miguel Álvarez, amb un Citroën Saxo.

El Campionat entra a la recta final, amb una sola prova per disputar-se: el Rallysprint TR Balear, que posarà punt i final a una edició molt disputada. L’última cursa, prevista per al dissabte 22, decidirà qui succeeix David García com a campió de Balears.

X