Rafel Torres:«Les Fires triomfen perquè son participatives»

El batle d’Inca, Rafel Torres, ha tingut unes paraules desprès de la presentació de les Fires 2013. Fires que, enguany, tracten de reinventar-se, cooperant i donant un pas previ de gran qualitat al Dijous Bo. Torres afirmava que les fires “se han mantingut com són, un esdeveniment comercial i una exposició de lo millor de la ciutat”.

No obstant això, la tendència és a sumar iniciatives que aportin un valor afegit, o sigui, garantir “la presència d’elements que caracteritzen la nostra cultura i economia, però també avancem amb els nous temps, cercant alternatives i aportant novetats”. El batle ha destacat noves idees relacionades amb el motor, l’oci, l’esport i la cultura, “perquè aquests tres diumenges tinguem programes alternatius i diferents entre si”.

L’objectiu és que el visitant trobi unes fires “diferents i innovadores, però amb essència, arrels i cultura”. S’ha tractat de donar representativitat a la societat civil, involucrant entitats, comerços i associacions de tot tipus, per tal de presentar “un programa amb molta de feina, il·lusió i sacrifici per tal d’involucrar a tota la ciutat; i l’èxit radica, precisament, al fet de que les Fires són participatives”.

X