Presenten el Ral·li Dijous Bo i reten un homenatge a Joan Mir

El matí d’aquest diumenge, entre altres activitats, ha servit perquè es presentàs el Ral·li Dijous Bo, que es disputarà els dies 10, 11 i 12 de novembre. Els organitzadors han anunciat que fins al moment ja són setanta-quatre els pilots inscrits per a la prova automobilística.

Fonts de la Peña Slick Quemado han assenyalat també que s’han introduït uns canvis en la segona secció de l’esmentada prova, que únicament estarà composta per una passada pel tram “Puig Major – Gorg Blau” i pel tram “Puig Major – Caimari “de 33 quilòmetres. La competició travessarà les zones de Campanet, Caimari, Pollença, Lluc, Puig Major i Gorg Blau. L’Ajuntament d’Inca col·labora amb aquesta edició del ja tradicional Ral·li Dijous Bo.

Joan Mir

L’acte, en què han estat presents les autoritats locals, ha comptat amb la presència del motorista mallorquí Joan Mir, recentment proclamat Campió del Món de Moto3. Mir ha estat acompanyat pel seu pare i la seva germana, i ha estat llargament ovacionat després del reconeixement i homenatge del qual ha estat objecte.

 

 

 

 

 

 

X