Ple d´autoritats, que ja recorren el Dijous Bo

Un any més ningú s´ha volgut perdre el Dijous Bo. El batle d´Inca, Rafel Torres, ha rebut a les 10 hores a la plaça d´Espanya el nombrós grup d´autoritats locals i supramunicipals que ja es troben gaudint de la fira de fires.

A part de tota la corporació municipal d´Inca, equip de govern i regidors de l´oposició, s´han acostat a la capital del Raiguer la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom; la seva antecessora i actual portaveu socialista al Parlament, Francina Armengol (ambdues inqueres); el president del Parlament i exbatle inquer Pere Rotger; el conseller de Territori i Agricultura del Govern, Gabriel Company; batles de diferents indrets de l´Illa… Un poc més tard s´ha incorporat també el delegat del Govern central, Ramon Socías; i s´espera que al llarg del matí arribi el president del Govern balear, José Ramón Bauzá.

A més, just a tres dies de les Eleccions Generals del 20-N, els candidats del PP, Miquel Ramis, i del PSOE, Pablo Martín, al Congrés dels Diputats, entre d´altres, també passegen per la ciutat.

Després de visitar el Mercat Cobert, les autoritats s´aturaran a berenar abans d´arribar a la Plaça de Mallorca, on atendran els nombrosos mitjans de comunicació que avui emeten en directe el Dijous Bo.

X