Pintors d’Inca exposen les seves millors obres a l’emblemàtica Trobada de Pintors

Des d’aquest dimecres 16 d’octubre i fins al 16 de novembre romandrà oberta la XXIX edició de l’exposició de pintures de l’emblemàtica i tradicional Trobada de Pintors d’Inca i de l’Associació de Veïns Es Blanquer. En el número 13 del carrer dels Hostals, 42 pintors adults exposen les seves obres cada dijous i els dissabtes i diumenges de Fires. El responsable de la iniciativa, Antoni Serra, va mostrar el seu agraïment als participants en aquesta Trobada -la més antiga de les Balears- i als propietaris del local que acull l’exposició.

Paral·lelament a la Trobada de Pintors adults, la mateixa sala alberga pintures -unes vint-i-cinc- de joves de diferents edats. Si l’exposició d’adults mai no té esperit competitiu, sí que els nins tenen els seus premis. Així, el guanyador de la categoria de 4 i 6 anys ha estat Joel Ramón Guyot; la guanyadora de la categoria de 7 i 9 anys ha estat Alejandra Blanco Pérez, i en la categoria de 10 i 12 anys la guanyadora va resultar ser Sara Santos Suárez. El jurat va estar format per Blanca Margarita Buades, Catalina Figuerola i la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber.

El batle, Virgilio Moreno, va assistir a la presentació de la XXIX Trobada de Pintors i, acompanyat de membres del consistori inquer, va contemplar cadascuna de les obres exposades.

 

X