Pilar Ferrer: «Llegir el pregó del Dijous Bo serà molt especial»

La lectura del pregó del Dijous Bo és tradicionalment un dels actes més emotius del programa de la gran fira. Aquest any ho farà la catedràtica de dret civil Pilar Ferrer, una dona amb una estreta vinculació amb Inca, ja que el seu pare va ser un dels propietaris del Teatre Principal.

Ferrer subratlla que llegir el pregó “em fa molta il·lusió i considero un gran honor que m’hagin triat. A més, fer-ho en un any en què el Dijous Bo està vinculat al centenari del Teatre té una connotació molt especial per a mi, per l’estreta relació de la meva família amb el Principal”.

Sobre el contingut del pregó, assegura que “ja tinc embastada la idea bàsica, tot i que encara he de polir-ho una mica”, i avança que “lògicament una bona part estarà dedicada al Teatre Principal”.

Ferrer va néixer i viu a Palma, però puntualitza que “sempre he considerat Inca com la meva segona casa, perquè el vincle és molt fort”.

La lectura del pregó està prevista per a diumenge que ve a les 20 hores a l’església de Santa Maria la Major. Ferrer creu que no es posarà nerviosa perquè, argumenta, “sóc una persona acostumada a parlar en públic, ja que per la meva professió he fet moltes conferències. No crec que estigui nerviosa, però sí emocionada”.

Ferrer explica la relació del seu pare amb el Teatre: “Era un home molt emprenedor, i això va fer que comprés el Teatre amb altres socis.  El van comprar als propietaris originals, i crec que va ser l’etapa més brillant del Principal, la seva edat d’or.”

X