Pep Nicolau qualifica de “positiu” el balanç de la fira Intapa

El president de l’Associació de Comerciants d’Inca, Pep Nicolau, va qualificar com “positiva” l’obertura i desenvolupament de la fira temàtica Intapa, celebrada aquest cap de setmana a la capital des Raiguer.

Intapa és una fira temàtica en què han participat alguns restaurants d’Inca i comarca oferint els seus productes en forma de tapes. D’aquesta manera, molts negocis s’han pogut donar a conèixer als nombrosos visitants amb els quals ha comptat aquesta tradicional fira que se celebra anualment.

Segons l’opinió del president dels comerciants d’Inca, Pep Nicolau, el balanç general d’Intapa “és positiu”. Nicolau va assegurar que “tot i que el temps no ha acompanyat, la resposta dels restauradors ha estat més o menys l’esperada”. El president va lamentar el fet que alguns negocis que van apostar per canviar de dates Intapa no hagin estat després de realitzar aquesta modificació.

No obstant això, ha insistit que el balanç global és positiu: “tot i la situació econòmica, Intapa ha estat bé. La gent ha assistit especialment divendres i diumenge”. Pep Nicolau també va sol·licitar per a futures edicions una major promoció d’aquest esdeveniment.

Escolta Pep Nicolau:

X