Pep Nicolau: «Potenciarem els dissabtes de Fires»

El president de l’Associació de Comerciants d’Inca, Pep Nicolau, ha explicat a www.dijousbo.es les nombroses novetats i canvis que presenten les Fires d’Inca en aquesta edició. Nicolau ha deixat entreveure que la Associació tindrà ara més protagonisme en l’organització d’alguns esdeveniments destacats de les Fires. Per exemple, de cara a la Primera Fira, l’Associació de Comerciants organitza Sa Cuina de sa Padrina, la Mostra de Cervesa Artesana i el Concurs de Dibuix.

D’entre aquestes activitats, destaca la ja tradicional Mostra de Cervesa Artesana, que amplia el seu horari, i comptarà amb cervesa mallorquina, tapes i música durant tot el dissabte i el diumenge. Nicolau ha explicat que a les tres Fires «volem potenciar els dissabtes perquè per al comerç és molt bo ampliar a dos o fins i tot a tres dies el temps de Fira». El president dels comerciants va afegir que «l’Ajuntament ha escoltat nostres propostes i els comerciants estem fent un gran esforç organitzatiu».

Nicolau també va confirmar que el Mercat Medieval, que se celebrarà a la Tercera Fira, està «complet» i que la resposta dels comerciants ha estat magnífica. Paral·lelament al Mercat Medieval i al llarg dels carrers es desenvoluparan activitats, foc i el Circ Bover. Pel que fa al Mercat Pagès, que se celebrarà el Dijous Bo, Nicolau va anunciar que «tots els comerciants que hi participin hauran d’anar vestits amb vestits tradicionals pagesos».

També va desitjar que el temps acompanyi a Inca: «L’any passat vam gaudir de bon temps a les tres Fires, Dimecres i Dijous Bo, cosa que no havia passat des de fa molt i que és molt difícil. Esperem que aquest any també passi el mateix.»

X