Pep Nicolau: «El claustre pot tenir molt d’èxit»

Pep Nicolau és el president de l’Associació de Comerciants d’Inca, i una de les persones amb més feina durant aquests dies, quan s’apropen les Fires. No obstant això, ens ha dedicat uns minuts per donar-nos la seva impressió davant aquesta 1ª Fira, on destaca “recuperar la tradició dels bunyols, aprofitant que coincideix amb el Dia de les Verges; la tradició diu que has d’anar a cantar davall del balcó de la teva dona, i ella et convidava a bunyols, vi dolç i mel”.

Per aquest motiu, el diumenge dia 20 (12.30 h) hi haurà actuacions i cercaviles de l’Estudiantina de l’UIB, que farà recorreguts des de la plaça d’Antoni Fluxà fins a la plaça de Santa Maria la Major. “La intenció és recuperar una tradició que molta gent jove no coneix i que és guapa.”
Pep està content amb la iniciativa de Tastam, en part per la ubicació: “El Claustre és un lloc que molta gent no ha vist, fins i tot inquers.

Potser ho veuria més gent al carrer, però és més adequat el Claustre; només s’ha de senyalitzar bé.” En qualsevol cas, Nicolau pensa que, tot i que la 1ª Fira va de flors i plantes, “hem de diferenciar-nos i donar un valor afegit, i aquestes iniciatives són molt interessants. Si s’hi continua fent feina, en pocs anys seran un èxit gros”.

X