Pedro Mas: «La setmana gran és per a nosaltres un revulsiu econòmic molt important»

El propietari del bar Mercantil, Pedro Mas, va fer un balanç molt positiu del Dimecres i Dijous Bo, i va destacar especialment la gran afluència de clients durant el Dimecres Bo: “La valoració és positiva . El Dimecres Bo va arrencar fluix, però a la nit es va animar molt. Va ser una gran nit, ja que el públic del Dimecres Bo és molt diferent al del Dijous Bo. Dimecres la gent surt predisposada a fer una volta , sopar i anar de copes sense mirar el que costa.”

El Dijous Bo “tots miràrem al cel, i el matí va començar malament per la meteorologia, però a la tarda va millorar el temps i les vendes, i ha estat un Dijous Bo com el d’altres anys”. Mas va deixar entreveure el seu enuig perquè “dimecres durant el dia alguns comerços amb els quals vaig intercanviar opinions estaven una mica preocupats per la manifestació verda que s’havia intentat convocar en xarxes durant la setmana. Afortunadament la cosa no va anar a més. Per a nosaltres el Dimecres i el Dijous Bo és un revulsiu econòmic molt important. Hi ha comerços que poden pagar endarreriments i sobreviure fins a Nadal amb la caixa de dimecres i dijous, i que el Dijous Bo se’n vagi en orris per un fet incontrolable com la meteorologia ho hem d’entendre, però al meu entendre, el Dijous Bo és una festa i no és el lloc ni el moment més adequat per promoure una concentració d’aquest tipus que pot perjudicar els comerciants”.

Finalment va concloure explicant que “el Dijous Bo és un dia de festa, en què acollim a tots els visitants”, i es va mostrar satisfet perquè per als restauradors la nit de dimecres va ser especialment bona.

X