Pedro Agüera : «Volem transmetre la idea de participació»

Pedro Agüera és el responsable d’Agüera Estudi Gràfic, una empresa especialitzada en disseny corporatiu, encarregada de la creació de la nova imatge del Dijous Bo i les Fires.

«L’objectiu era canviar la imatge del Dijous Bo. El nou equip de govern municipal em va demanar substituir les clàssiques fotos del cartell per un dibuix alegre, en què la participació fos el motiu principal. Vàrem pensar que una il·lustració de molta gent de diferents edats i ètnies, gent del carrer, seria ideal», va indicar Agüera, que va confirmar la intenció del consistori que siguin unes festes «molt participades».

L’empresari està molt agraït a l’Ajuntament per seguir confiant en ell i va confirmar la seva intenció d’aportar la seva ajuda per fer que «les Fires siguin del poble».

Agüera suma més de quinze anys d’experiència en el seu sector i fa sis anys va decidir obrir el seu estudi independent a Inca. Avui, importants empreses amb seu a les Illes Balears confien en els seus serveis, i l’Ajuntament d’Inca no n’és una excepció.

pedro-virgilio

X