Peccata Minuta, un plaer per als sentits

Una de les activitats més esperades de la segona fira és sens dubte l’esdeveniment gastronòmic Peccata Minuta, que avui inicia el seu compte enrere amb la presentació oficial en un acte al qual van assistir, entre altres, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Inca, Rosa Maria Tarragó; el responsable de Chef Sins, empresa organitzadora de l’esdeveniment, Miquel Àngel Payeras; i tres dels xefs que hi participaran: Andreu Benítez, Tomeu Torrens i Marga Coll.

Peccata Minuta va ser un gran èxit l’any passat, però ningú dubta que en aquesta ocasió serà encara millor. L’organització preveu que més de 1.500 persones passin el dia 26 pel Claustre de Sant Domingo per degustar aquesta ruta de tapes gurmet, que constitueix una de les activitats de referència de les Fires.

L’esdeveniment obrirà les portes al visitant a les 12 hores de diumenge lluint les seves millors gales: 12 carpes perfectament disposades perquè el públic pugui assaborir les més de 9.000 tapes que l’organització preveu, totes molt elaborades i de gran qualitat.

Tarragó es va congratular de comptar amb un esdeveniment que “dóna prestigi a les Fires”, Payeras s’ha mostrat “molt satisfet per participar-hi de nou”, destacà que Peccata Minuta “és molt més que una típica ruta de tapes”, mentre que Torrens, del Celler Can Amer, va subratllar que les tapes “s’elaboren amb productes locals d’Inca“.

X