Peccata Minuta arriba al Claustre de Sant Domingo

El proper diumenge 27 d’octubre al Claustre de Sant Domingo d’Inca se celebra entre 12 i 16 hores la segona jornada gastronòmica, dedicada en aquesta ocasió a les tapes. L’esdeveniment està emmarcat dins de les tres jornades temàtiques que tenen lloc acadascuna de les tres Fires sota el lema «Tastam». «Peccata Minuta» reunirà els millors xefs de la zona en un espai obert al públic en general en el marc incomparable del Claustre de Sant Domingo.

Sota l’organització de Chefs Sins i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’ Inca, Beer Lovers i Son Bordils, hi participaran: Joan Marc (Restaurant Joan Marc), Tomeu Torrens (Celler Can Amer), Marga Coll (Restaurant Miceli), Maria Solivellas (Ca Na Toneta), Santi Taura (Restaurant Santi Taura), Cati Pieras (Restaurant i Petit Hotel daica) i Andreu Genestra (Restaurant Andreu Genestra).

Cada tapa te un preu de 2,5 € i s’oferiran les següents: bomba de bacallà amb allioli de codony; crema de flor de taronger amb talls de gató; milfulls de foie i porcella confitada amb esclata-sangs glacejats damunt pa d’espècies; mousse de rebentat d’Amazones; caneló de galtes de porc negre amb salsa de bolets; cigrons amb gambes; coca de pebres amb llampuga; coca de carabassí amb formatge de cabra i tapenade; crema de castanyes amb sofregit de botifarró i poma; granada de bolets amb carabassa; broqueta de pop petit balear amb xulla i vinagreta de pinyons amb oli de tòfona, ametlla, caqui, camagroc i eucaliptus; brioix calentet d’ànnera i quètxup de tarongí; tassonet de caipirinha i xocolata blanca amb ametlla torrada.

El menjar estarà acompanyat per la cervesa artesana de Beers Lovers Mallorca i els vins de Son Bordils. Ningú pot perdre aquesta festa dels sentits que reforça la marca Peccata Minuta com a ruta de tapes gourmet que en ChefSins varen estrenar el passat 1 de març.

poster-peccata

X