Payeras: «Volem que la gent perdi la por de l’alta cuina oferint tapes gurmet a un preu mòdic»

A la tercera edició de Peccata Minuta a Inca, Miguel Ángel Payeras, soci-director de Chefs(in), l’entitat organitzadora, espera que es repeteixi el gran èxit d’anys anteriors. Payeras assegura que el secret d’aquesta iniciativa és “servir en format de tapa plats exquisits de l’alta cuina”.

A Peccata Minuta, que obrirà de 12 h a 16 h el diumenge 1, els visitants “podran degustar plats que es menjarien a restaurants gurmet, però a un preu mòdic”, explica el director de l’agrupació. Cada ració tindrà un preu de 3 euros i les cerveses i copes de vi es vendran a 2,5 euros.

En aquest cas, segons detalla Payeras, la grandària sí importa. “Fem tapes perquè així la gent podrà tastar totes les que vulgui. Si fossin racions més grans, amb dues ja estarien plens”, explica. “Jo recoman que la gent vagi i gaudeixi amb aquestes petites delícies de l’alta cuina balear”, afegeix.

Els sis xefs s’encarregaran d’elaborar tapes molt diverses, “de manera que es pugui degustar un menú sencer amb entrants, principals i postres”. A més, el director de Chefs(in) assegura que la ubicació del Peccata Minuta és un extra afegit. “El Claustre de Sant Domingo és el millor entorn possible. A nosaltres ens encanta pel seu gran valor cultural. Val la pena anar-hi”, comenta Payeras.

X