José Pastor: “Esperem igualar l’afluència de l’any passat a la Fira de les Oportunitats”

A partir d’avui horabaixa, i fins al 21 d’octubre s’inaugura l’onzena edició de la Fira de les Oportunitats al recinte de la plaça de Mallorca. Amb aquesta iniciativa es pretén reforçar la feina que es realitza en la promoció del comerç inquer dins de la campanya “Inca, tot un centre comercial a cel obert”. La fira tindrà un horari d’obertura ininterromput des de les 10 fins a les 20 hores la resta de dies. En aquesta nova edició hi participaran una trentena de comerços diferents que posaran els seus productes a uns preus molt atractius. Es planteja per als comerços com una iniciativa mitjançant la qual liquidar les restes de temporada i per això es fixen uns preus molt atractius per a productes de primera qualitat, que poden arribar al 70 % de descompte.

El regidor de Fires, José Pastor, espera que “almenys vagi com l’any passat, en que varen participar 10.000 persones”. El regidor ha destacat com a novetit del les Fires el fet de tenir “unes vuit botigues més, em sembla que seran casi 30, la qual cosa prova que n’hi ha més implicació, que desperta l’interès i que gaudirem de més diversitat”.

Pastor va recordar que “a la Fira d’Oportunitats els ciutadans tenen l’opció de comprar estocs amb importants descomptes i rebaixes, malgrat la qualitat encara es molt bona, la millor. Els comerciants tenen ocasió de vendre material de stock que no ha sortit al llarg de l’any, i així tothom troba un important benefici. La millor demostració és l’afluència de gent, és una fira molt concorreguda”. En aquesta Fira ” tot s’enfoca clarament a la participació ciutadana”, un esdeveniment que conjuga “els estalvis per als compradors, les vendes dels comerciants, i l’ambient immillorable”.

X