Nicolau: «Les noves iniciatives han estat un èxit»

La primera fira va baixar el teló, i arriba l’hora de fer balanç. I hi ha molt poques veus tan autoritzades per fer-ho com la del president de l’Associació de Comerciants d’Inca, Josep Nicolau, un home a qui avalen la seva gran experiència en aquest tipus d’esdeveniments i els seus 16 anys al capdavant dels comerciants.

El màxim responsable dels comerciants es congratula de l’èxit de les noves iniciatives en aquesta primera fira: “Les places amb noms al·lusius als productes que s’exposaven en elles han estat un èxit absolut. Ha vingut molta gent, i hem constatat que aquest nou format ha agradat molt. En general crec que hi ha hagut canvis molt positius perquè les Fires d’aquest any siguin molt bones i les del pròxim siguin encara millors.”

Sobre les vendes, Nicolau puntualitza que “al sector de la restauració, li ha anat molt bé, estava tot ple. És clar que el bon temps va ajudar molt que fos així. Als altres, de tot una mica, però una fira sempre és un gran aparador perquè el públic vegi el teu producte. Potser no compri aquest dia, però, si veu alguna cosa que li agrada, per ventura vingui un altre dia a comprar-la”.

“Hem de ser conscients que no són els millors temps perquè la gent gasti alegrement com feia abans. Per les dades que manegem, en altres pobles passa una cosa molt semblant. Ve molta gent, però s’ho pensa molt a l’hora de comprar”, va finalitzar Nicolau.

X