Nicolau: «La quantitat és important, però la qualitat ho és més»

El president de l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, Josep Nicolau, es mostra molt satisfet del desenvolupament del Dijous Bo, valora molt positivament les diferents iniciatives que són novetat en aquesta edició: “La quantitat és important i és clar que és molt bo per a tots que véngui molta gent, però estam especialment satisfets de la qualitat de les activitats i esdeveniments que s’estan desenvolupant.”

Nicolau explica que “volem que els visitants trobin en les nostres Fires i en el Dijous Bo coses diferents. No és tan important parlar de rècord de visitants, allò veritablement important són els esdeveniments diferenciadors que ens distingeixen respecte a unes altres fires”, tot insistint que “el volum és important, però encara ho és més la qualitat”.

Sobre les vendes, el president dels comerciants subratlla que “en aquest moment és impossible fer un balanç de les vendes d’avui. A més, cal tenir en compte que el Dijous Bo és un aparador que genera vendes posteriors, i això és molt important”.

X