Motos, cotxes i un símbol dels 60

En una fira la temàtica de la qual és motor i esport abunden els actes en què motos i cotxes són protagonistes. I entre ells destaca l’exposició de motos i cotxes que organitzarà diumenge que ve el Motoclub Els Galgos, que a més tindrà l’afegit d’una concentració nacional de Seat 600, amb el primer cotxe d’aquest model que es va matricular a Espanya.

El president d’Els Galgos, Xisco Sánchez, explica que “serà el cinquè any que fem aquesta mostra, i sempre hi hem tingut molt públic. La gent s’interessa sobretot pels models antics, que lògicament són els que generen més curiositat”.

Sánchez afirma que diumenge que ve “es podran veure motos antigues, com Mobylettes o vespes, o cotxes americans dels anys 60 i 70. També vindrà el club dels R-5 Turbo, el dels Dos Cavalls i vehicles militars. Hi haurà molta varietat, i això sempre agrada”.

Paral·lelament també se celebrarà una concentració nacional de Seat 600, el mític cotxe que simbolitza l’Espanya dels 60. Molts ingredients perquè aquesta mostra sigui un any més un èxit de públic.

X