Moreno: “El Dijous Bo ens permet mostrar-nos a milers de visitants”

A partir d’aquest dimarts, 5 de novembre, i fins a l’últim dia del present mes, Inca viurà -amb activitats de tota mena- la seva festa més estimada, el Dijous Bo, fixat per al 14-N. El batle, Virgilio Moreno, ha presentat aquest dilluns un programa carregat d’actes per a adults i menors.

El Dijous Bo ens dóna l’oportunitat de mostrar-nos als milers de visitants que passen pel nostre municipi i donar a conèixer tot allò que fa que estiguem orgullosos de ser inquers i inqueres. Aquest és un dels motius pel qual hem decidit fer la presentació a Can Monroig i poder promocionar el nostre patrimoni, un aspecte també molt important i destacat a Inca”, ha manifestat Moreno.

Per primera vegada, enguany l’endemà del Dijous Bo -divendres- serà festiu a Inca i, per tant, es podran allargar les activitats del Dijous Bo, pel qual passen més de 150.000 persones. “Això permetrà que dijous horabaixa hi hagi molt més moviment i que els comerços i restaurants puguin allargar la seva activitat. A més, d’aquesta manera, els inquers que fan feina aquesta jornada també podran gaudir del Dijous Bo.”, ha explicat Moreno.

Per la seva banda, el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Inca, Antoni Peña, ha assegurat que “ens esperen set dies plens d’activitats per gaudir en família. Fins a les 23.00 hores del Dijous Bo estaran obertes totes les paradetes, i així podrem allargar encara més la fira de les fires. Són dies per sortir al carrer, passejar, fer poble i mostrar-nos orgullosos de ser inquers”, ha recalcat Peña a la presentació.

 

 

X