Més d’un miler de persones ballaren i gaudiren de la IV Bim Gold de Ball en Línia

Al ritme de tot tipus de música, centenars de persones es van posar un capell daurat i van saltar a la pista de ball improvisada, situada a la Gran Via de Colom. Des de les 18 i fins a les 21 hores es va celebrar ahir a Inca la IV Bim Gold de Ball en Línia. La resposta ciutadana va ser molt alta, ja que ni joves ni adults van voler perdre’s aquesta activitat a l’aire lliure.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, va ser l’encarregat de donar el sus a la IV Bim Gold. Moreno va explicar que «Inca s’està convertint en una referència en el ball en línia». Després de les seves paraules, uns monitors de ball van pujar a l’escenari per guiar els altres en els passos de ball.

Durant l’esdeveniment, es va realitzar una recollida d’aliments a favor de Creu Roja. La recollida va ser un èxit, atès que els ciutadans van lliurar 200 quilos de sucre, 200 litres d’oli, 300 litres de llet, 70 quilos de farina i 220 quilos de llegums, pastes o arròs. A més, es van recaptar 2.300 euros en venda de loteria, també de la Creu Roja.

X