Més de 25 activitats i 20 estands preparats per a la Fira de Salut i Ecologia

Una de les grans novetats d’enguany és la Fira de Salut i Ecologia, que s’instal·larà en el Claustre de Sant Domingo durant aquest cap de setmana. El doctor Felip Ramis ha organitzat per al 22 i 23 d’octubre més de 25 activitats i 20 estands relacionats amb aquestes dues àrees tan interessants i vitals per a les persones.

Durant la presentació de la Fira, Ramis ha explicat que es tracta d’un acte «d’interès general de la població, sobretot d’aquells que vulguin millorar la seva salut i la seva qualitat de vida». Les activitats programades són de tota índole. Als visitants els esperen demostracions d’agricultura ecològica, activitats de taitxí o una conferència de medicina homeopàtica, entre moltes altres.

En aquest sentit, el doctor, especialista en medicina integrativa, ha assenyalat que s’instal·laran diversos expositors «la funció dels quals és conscienciar la gent de la importància de mantenir la seva salut». A més, es donaran pautes per millorar-la com per exemple bevent de manera controlada aigua del mar.

A totes les persones que s’acostin durant el cap de setmana al Claustre de Sant Domingo els esperen tallers dinàmics i interessants, presentacions, experiències nutritives, classes formatives, ponències i molt més. Precisament, respecte a les xerrades, col·loquis i conferències, Ramis ha indicat que estaran impartits per una gran varietat de professionals i empreses.

Ramis ha destacat el «gran compromís per part de l’Ajuntament d’Inca» per dur a terme la celebració dels diferents actes. Per la seva banda, el batle de la ciutat, Virgilio Moreno, ha explicat que es tracta de «una de les activitats més importants d’aquestes Fires i una de les grans novetats». A més, ha assegurat al doctor, en vistes de l’èxit que es preveu per a aquesta mostra, que «ja poden anar preparant la segona edició».

A l’acte de presentació també han assistit la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater; la regidora de Serveis Socials i Sanitat, M. Carmen Osés; la regidora de Promoció Econòmica i Mercats, María José Fernández; i la secretària general de la Conselleria de Sanitat del Govern, Guadalupe Pulido.

X