Marc Horrach, l’home de les motos a les Fires

Marc Horrach Coll va néixer a Inca i té un important passat i un present d’allò més esperançador en el món de les motos. El trial és la seva especialitat. De fet, va ser campió d’Espanya i de les Balears, i sap molt bé com s’ho fan els grans, Toni Bou, Adam Raga, Albert Cabestany o Jeroni Fajardo, per citar alguns noms propis. Horrach és, actualment, el referent del trial a l’arxipèlag.

Després d’haver acabat els seus estudis de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a Barcelona, va tornar a Mallorca, i es convertí en director tècnic del Programa de Tecnificació de Motociclisme a la Fundació per l’Esport Balear. Ara, el mallorquí s’implica a fons, un any més, en les Fires de la seva ciutat.

“Dia 29 d’octubre organitzarem una exhibició a la Fira de l’Esport, el Motor i els Infants, una iniciativa inclosa a la Fira de l’Oci. Com sempre, hi esperam una nombrosa participació”, explica el campió inquer.

De fet, la previsió apunta que, entre les 10 del matí i les 7 del capvespre del dia esmentat, es realitzarà una exhibició de motociclisme i escoletes, hi haurà trial indoor, escola off road (FBM), escoles de motociclisme i conducció, i una exposició de motos de competició. Tot plegat es farà realitat a la zona de l’avinguda del General Luque (tram del carrer de Jaume Armengol cap al carrer de Vicenç Ensenyat). La jornada comptarà amb la col·laboració de 100 Emocions i la Federació Balear de Motociclisme (FBM).

Horrach, un inquer de soca-rel, assenyala que “és un avantatge que estiguem pràcticament enmig de Mallorca. Visitants de tota l’illa venen durant les Fires. Quins són els meus objectius ara mateix? Pujar posicions en els campionats de Balears i d’Espanya. En definitiva, el repte, sempre, és millorar…”.

 

X