Payeras, de Chefsins: «En una hora hem esgotat la meitat de les tapes»

Sense cap dubte, Peccata Minuta ha estat un èxit clamorós. Miquel Àngel Payeras, director de Chefsins, ho diu amb un somriure: “És un èxit, estem molt satisfets i contents, i a més veiem que la gent és molt ordenada i fa un dia fantàstic per venir a menjar unes tapes d’alta cuina.” I no una alta cuina qualsevol, “tots els xefs que estan aquí pertanyen a una associació que es diu Chefsins, que ara per ara aglutina als millors xefs de Mallorca, i recentment de Menorca. Esperem que en poc temps, de totes les Illes”.

Del total de 30 xefs de l’associació, avui n’han vingut set, que són de la comarca d’Inca; i només és necessari conèixer les dades per comprovar que la iniciativa ha agradat, i molt: “En una hora hem esgotat la meitat de les consumicions previstes.” Payeras ha recomanat, pel que ha sentit als assistents, el milfulls de foie i porcella de Can Amer, tot i que “hi ha hagut participants que han preparat sorpreses, tapes que no estaven previstes”. Una iniciativa que, pel que sembla, s’haurà de repetir més vegades.

Aquesta notícia també la pots llegir en: Castellà

X