Sense cap dubte, Peccata Minuta ha estat un èxit clamorós. Miquel Àngel Payeras, director de Chefsins, ho diu amb un somriure: “És un èxit, estem molt satisfets i contents, i a més veiem que la gent és molt ordenada i fa un dia fantàstic per venir a menjar unes tapes d’alta cuina.” I no una alta cuina qualsevol, “tots els xefs que estan aquí pertanyen a una associació que es diu Chefsins, que ara per ara aglutina als millors xefs de Mallorca, i recentment de Menorca. Esperem que en poc temps, de totes les Illes”.

Del total de 30 xefs de l’associació, avui n’han vingut set, que són de la comarca d’Inca; i només és necessari conèixer les dades per comprovar que la iniciativa ha agradat, i molt: “En una hora hem esgotat la meitat de les consumicions previstes.” Payeras ha recomanat, pel que ha sentit als assistents, el milfulls de foie i porcella de Can Amer, tot i que “hi ha hagut participants que han preparat sorpreses, tapes que no estaven previstes”. Una iniciativa que, pel que sembla, s’haurà de repetir més vegades.

X