L’hora de la inspiració

El tradicional mercat amb productes típics de l’illa, l’exhibició de races autòctones, un extens programa d’activitats relacionades amb la gastronomia i l’esport… L’oferta d’oci del Dijous Bo és molt completa i representa la seva cara més coneguda, però també hi ha un lloc important per a la creació artística. El Certamen d’Arts Plàstiques i el concurs per seleccionar la millor imatge de la fira en són dues excel·lents mostres.

Tots dos estan ja en marxa, i els seus guanyadors seran donats a conèixer en les pròximes setmanes. El d’Arts Plàstiques compleix la seva cinquena edició i precisament avui divendres finalitza el procés de la primera fase de selecció. Els aspirants a emportar-se el premi de 4.200 euros hi optaran al mateix amb una sola obra, sempre original, i queden a judici de l’autor el seu tema i les tècniques. Un jurat format per persones d’acreditada trajectòria en aquesta expressió artística dictaminarà qui es mereix la sucosa compensació econòmica.

L’altre concurs és un desafiament per als creatius. La millor imatge publicitària del Dijous Bo té com a finalitat promocionar la fira, però al mateix temps garanteix al seu autor una àmplia difusió de la seva obra en una cita que reuneix més de 200.000 persones. En aquest cas el premi està dotat amb 500 euros i el lema que inspirarà la imatge serà al·lusiu als 100 anys de vida del Teatre Principal. La data per presentar obres va finalitzar el passat dimecres.

X