Les Fires

Les activitats de les Fires d’Inca 2018 han estat dissenyades seguint la tradició, per a garantir la participació ciutadana, sense deixar de banda la importància d’innovar i oferir novetats que serveixin com a reclam per inquers i visitants de la resta de Mallorca i de fora de l’illa. La primera Fira estarà dedicada a la terra, mentre que en la segona, l’oci serà el protagonista i l’art i la gastronomia ho seran a la tercera Fira. “Sent, comparteix, convida, participa, gaudeix, viu”, és la proposta que fa enguany l’Ajuntament d’Inca. Benvinguts!

Primera «Fira»

La Primera Fira, dedicada a la terra, se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre. Aquesta primera Fira proposa activitats relacionades amb el medi ambient, el territori i el benestar i l’equilibri de les persones. Entre les activitats previstes destaquen la “II Fira del Reciclatge”; la III edició de “Salut i Ecologia”; la XI “Fira de Sostenibilitat i el Medi Ambient”; la tercera “Nit del vi”; la VIII “Trobada de Cossos d’Emergència”, o la tercera “Gastro-jornada Solidària, Cuines de Campanya”.

Segona «Fira»

La Segona Fira, la de l’Oci, recull activitats esportives, musicals, gastronòmiques i de tecnologia. Com esdeveniments destacats se celebraran la segona “Fira del pa tradicional i el producte local”; la “Fira de l’Esport, el Motor i els Infants”; la tercera “Fira de la Ciència i la Tecnologia”; la quarta “Leatherfest Rock & Roll Festival”, i la sisena “Cursa de sa Galleta”. Tot un grapat d’esdeveniments que es desenvoluparan en el marc d’aquesta Fira als carrers, places, centres culturals i altres llocs d’Inca.

 

Tercera «Fira»

LLa Tercera Fira d’Inca – la de l’Art- servirà per mirar ja cap a la festa de Santa Maria la Major, preludi del Dijous Bo. Gastronomia, cultura, civilització, emocions i estètica seran els fonaments d’aquesta proposta. D’altra banda, els carrers d’Inca es convertiran en un mostrari del millor art de les illes. Durant el cap de setmana del 3 i 4 de novembre se celebraran activitats destacades com el Mercat medieval; les anomenades Cuines del Món, amb actuacions i exhibicions de ball al carrer i la tercera edició del Rata Market, entre moltes altres activitats per a joves i adults.

X