Les “emergències” de la plaça de Mallorca omplen, un any més, la zona de veïns i visitants

Espectacular, un any més, ha resultat aquest diumenge la Trobada de Cossos d’Emergència que, aquesta vegada, ha complert la seva vuitena edició.

La plaça de Mallorca ha acollit la primera de les dues sessions del dia, i veïns i visitants s’han arremolinat per veure les actuacions, exposicions de mitjans, simulacres i tallers d’un gran nombre de professionals del ram.

S’ha guardat un minut de silenci per les 13 víctimes mortals de la riuada ocorreguda fa dues setmanes en el Llevant de Mallorca.

La consellera d’Hisenda i Emergències, Catalina Cladera, ha estat present a la mostra. 

Gossos ensinistrats, maniobres de salvament, evolucions d’un helicòpter sobrevolant la plaça…

Tot això i molt més ha servit per donar a conèixer als profans com treballen els homes i dones que vetllen per la seguretat dels habitants i/o visitants de Mallorca.

Hi han intervingut:

Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Mallorca (AVPC – Mallorca); Fundació Natura Parc, Gestió d’Emergències de les Illes Balears (GEIBSAU), Guàrdia Civil (diferents unitats del cos), IBANAT Policia Local d’Inca, Policia Nacional (diferents unitats del cos), Servei d’Ambulàncies Medicalizadas Urgent 061 (SAMU 061), Creu Vermella, Servei Aeri de Rescat de l’Ala 49, COMGEBALSAR801 Esquadró, Servei d’Emergències de les Illes Balears 112 (SEIB 112), Unitat contra Incendis Ala 49 (Exèrcit de l’Aire de la base de Son Sant Joan) i Associació Bombers Illes Balears, Extint Nord, entre d’altres.

Després de la VIII Trobada de Cossos d’Emergència, la plaça de la Font Vella ha estat escenari d’un brillant ESPECTACLE EQÜESTRE a càrrec de la Policia Muntada de Palma.

X