L’empresari Tomás Cueto serà  el pregoner del Dijous Bo 2018

Divendres, dia 9 de novembre, l’església de Santa Maria la Major acollirà el pregó que servirà per inaugurar la setmana gran del Dijous Bo.

El consistori ha decidit que, enguany, l’encarregat de fer el parlament serà el conegut empresari Tomás Cueto (a la foto, amb camisa blanca, al costat del batle Virgilio Moreno).

L’Ajuntament ha destacat d’aquest inquer la seva vàlua com a prestigiós empresari i comerciant, en el qual s’encarnen els trets identitaris d’Inca com l’emprenedoria, la constància i la perseverança.

A més, s’han subratllat els valors que té com a persona i la implicació que ha tingut en molts d’esdeveniments que se succeeixen al municipi.

Tomás Cueto és aquell tipus de persona que fa gran Inca i pensem que és una persona excel·lent per anunciar la data més assenyalada per als inquers”, ha dit el batle, Virgilio Moreno.

Tomás Cueto Amengual va néixer el 1957. Va estudiar al Col·legi de la Salle d’Inca i després va aconseguir el títol de tècnic administratiu a l’Escola Industrial. La seva etapa professional va començar com a sotsagent comercial de joguines, tot representant empreses tan consolidades dins el sector com ToyseGuiloyPilenPascual y Valls, HisinsaCoybel, etc.

Més endavant es convertí en representant titular a les Balears de marques prestigioses com PilenChicco EspañolaNeo Baby o Cuadrado Hermanos. Es va iniciar a la meitat de la dècada dels 80 amb tendes especialitzades en juguetes i en tingué fins a 7.

L’any 1997 entrà a formar part de la cooperativa Juguettos. Dins aquesta empresa es va integrar dins el Consell Rector, i ha arribat a ser el responsable de compres a la Xina.

Paral·lelament a tota la feina, sempre ha col·laborat a esdeveniments tradicionals del calendari inquer.

 

 

X