La Primera Fira ja és aquí

Estem ficats de ple en el primer cap de setmana de Fires. Malgrat que des del dijous s’han estat realitzant actes i presentacions a Inca, serà durant el dissabte i el diumenge quan se celebrin els esdeveniments més destacats de la Fira de la Terra.

Les activitats estaran relacionades amb la temàtica de la Fira. Els residents i visitants podran ser partícips de nombrosos actes en els quals les plantes, les flors, l’agricultura i l’artesania són els principals protagonistes.

Durant tot el dia, la terra serà present en la mostra de bonsais o les exposicions de jardí i fruits de tardor. Els nens podran gaudir d’activitats com tallers de cuina, participar en jocs populars o realitzar un circuit d’agilitat. A més, a les 12 hores, l’alcalde d’Inca, Virgilio Moreno, inaugurarà la Fira.

També a la jornada del dissabte tendrà lloc la VIII Fira de la Sostenibilitat, repleta d’activitats amb les quals es pretén conscienciar de com és d’important una decidida aposta per la sostenibilitat i que cada any compta amb major participació del públic.

Una altra de les activitats que més captiven el públic és la Mostra de Cervesa Artesana. Des de les 11 del matí a la plaça d’Espanya s’oferiran tapes i maridatge amb cervesa artesanal mallorquina.

El diumenge porta amb si una infinitat d’activitats per a tots els gustos. Els dos esdeveniments més esperats seran la VI Trobada de Cossos d’Emergència, en la qual es realitzaran simulacres i demostracions, i el xou de cocteleria acrobàtica, novetat al programa d’enguany.

X