La premsa es fa eco del dia més gran d’Inca

Des de primera hora del matí, els mitjans de comunicació destacaven la celebració del Dijous Bo. En primer lloc, amb la pluja com a protagonista, i després s’ha donat pas a les notícies de l’activitat normal del dia, ple d’esdeveniments i amb una magnífica assistència de públic.

Així doncs, ciutat.es anunciava que “milers de mallorquins es dirigeixen a Inca per a viure en primera persona el Dijous Bo, i la ciutat està preparada per rebre els visitants”. El Mundo destaca que es tracta del “Dijous Bo más payés de la historia”, en tant que Última Hora, en la seva edició digital, feia menció a la pluja, que “da una tregua al Dijous Bo”. Diario de Mallorca titulava amb la invitació d’Inca un Dijous Bo “que apuesta por sus raíces”, i Mallorcadiario.com parlava d’una edició “de chubasquero y paraguas”. Lo Nostro afirmava que “Inca es converteix en la capital de Mallorca per un dia”, en tant que Diari de Balears també esmentava la pluja com a protagonista, amb el titular “Inca passat per aigua”.

En definitiva, el temps, com sempre, ha estat protagonista, amb un començament plujós i una millora progressiva, que ha esdevenigut una jornada molt apropiada per gaudir de tota l’oferta d’Inca, la capital des Raiguer, que és la capital de Mallorca per un dia, el dia més gran, el Dijous Bo!

X