La Nit del Vi omple de sabor i aroma la Fàbrica Ramis

Quinze cellers de Mallorca han participat en la que ha estat quarta edició de la Nit del Vi,  aquest esdeveniment solidari celebrat l’horabaixa d’aquest dissabte i en el qual s’han pogut degustar un centenar de vins de la terra. Aquest any, la convocatòria, duita a terme a la Fàbrica Ramis, s’ha realitzat a favor de l’ONG Sonrisa Médica, associació a la qual ha anat a parar la recaptació de l’esdeveniment.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno; el president de Petits Cellers, Guillem Vicens; la presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau; i el president de l’ONG Sonrisa Médica, Guillem Morlà, entre molts altres, han participat activament en una de les activitats més arrelades de les Fires d’Inca.

La Nit del Vi d’Inca és una iniciativa conjunta de l’Associació Activa’t Inca, Petits Cellers de Mallorca i Pimeco; compta amb el suport i patrocini de l’Ajuntament d’Inca, la Direcció Insular de Foment de l’Economia Local i Peugeot Inca.

Els cellers que han participat en aquesta quarta edició han estat Mortitx, Antonio Nadal Ros, Ca Axarell, Conde de Suyrot, Celler AVA, Jaume de Puntiró, Oloró, 7103 Petit Celler, Son Juliana, Cellers Munar, Ca Vidalet, Karretània, Blanca Terra, Son Bordils i Butxet. La resposta del públic, un any més, ha resultat extraordinària.

X