La I cursa popular Run Inca s’estrena amb èxit

Aquesta tarda s’ha celebrat la I cursa popular Run Inca, organitzada per l’Ajuntament, amb gran èxit de participació. A la Segona Fira, inaugurada aquest matí, el consistori cerca promoure l’exercici i l’esport amb actes com aquest. La competició, apta per a tota la família, va ser dividida en la categoria infantil i l’adulta.

Els primers a córrer van ser els més petits. La cursa infantil es va dividir en dues categories. Entre els menors de 10 anys, Nicolás Serra, del Club Es Raiguer d’Inca, va ser el primer a recórrer els mil metres del circuit. En la categoria de 10 a 12 anys, el més ràpid va ser Toni Feliu, mentre que la noia que va arribar abans va ser Catalina Fuster.

L’anècdota de la cursa es va produir amb l’arribada dels guanyadors de la categoria per a majors de 12 anys, en la qual van haver de recórrer 7.450 metres. Miquel Campos i Abdessamad van creuar la meta abraçats, per la qual cosa se’ls va considerar a tots dos guanyadors de la Run Inca, amb un temps de 24.05 minuts. La primera dona a completar el recorregut va ser Lauren Mackin.

El punt de sortida i d’arribada de la cursa popular va ser el pàrquing del Quarter General Luque, on van esperar els familiars, amics i altres visitants. Toni Castillo va ser l’encarregat de cronometrar la carrera, encara que tots els participants portaven un xip que elaborava les classificacions automàticament quan creuaven la meta. Els competidors, que van rebre un regal per participar, van realitzar el circuit pels carrers i places del centre de la ciutat.