La Fira de la Terra, notícia destacada a la premsa local

Va finalitzar la primera fira prèvia de les tres que hi haurà abans del Dijous Bo, dia 15 de novembre.

La Fira de la Terra, celebrada aquest cap de setmana passat,  va superar les millors expectatives i, segons fonts oficials, uns 8.000 visitants van acudir a la capital del Raiguer per gaudir d’unes activitats dirigides a grans i petits.

L’espectacle “estrella”, l’actuació dels Cossos d’Emergències, va ser, sense dubte, la més concorreguda, i avui així ho recullen les pàgines de la premsa local.

El diari Última Hora es fa ressò de la informació i parla de “bany de glòria per als herois de la riuada” a l’hora de referir-se als professionals que van participar en les accions de salvament i reconstrucció de la zona de Llevant mallorquina després de la riuada de fa ja gairebé tres setmanes, que va acabar amb 13 víctimes mortals.

La Segona Fira, la de l’Oci, tindrà el seu epicentre diumenge que ve, i mostrarà la II Fira del Disc, la fira “Pa i Coses”, del pa tradicional i el producte local; la Fira de l’Esport, el Motor i els Infants; la III Fira de la Ciència i la Tecnologia, i la IV edició del Leatherfest Rock and Roll Festival, com a activitats de màxim interès.

X