La Fira de la Terra arriba carregada d’activitats per a aquest cap de setmana

Un any més, 365 dies després, Inca ja està preparada per celebrar el primer cap de setmana de Fires. Demà, 22 d’octubre, a les 12 hores s’inaugurarà la Fira de la Terra amb la tradicional amollada de coets. Durant el cap de setmana, es desenvoluparan desenes d’activitats relacionades amb el medi ambient, el territori, el benestar, les persones i l’equilibri.

Entre les activitats més destacades del dissabte, es presentarà 3GLOPS, un projecte solidari relacionat amb el subministrament i distribució d’aigua. De 18 a 20.30 hores a la plaça de Santa Maria la Major es vendrà menjar casolà a la mostra Sa cuina de sa padrina, amb receptes elaborades per les associacions de la tercera edat d’Inca. A partir de les 19 hores, s’obriran les portes de la Fàbrica Ramis per celebrar la primera Nit del Vi d’Inca, amb un preu d’entrada de 10 euros que es destinaran a la fundació Aldaba.

Per al diumenge al matí destaquen la XXIII Exposició Monogràfica “Ca de Bestiar”, el projecte de dansa per a nins Ratataplam i la presentació de vestits regionals que s’engloba dins de la Trobada de Cases Regionals, que se celebrarà al llarg de tot el cap de setmana.

A més, els inquers i visitants podran gaudir d’altres activitats que engloben tot el cap de setmana, com són la I Fira de Salut i Ecologia, que es podrà visitar en el Claustre de Sant Domingo; el tradicional Mercadet de plantes i flors, als carrers Major i del Comerç; o la mostra de sobrassada, a la plaça de Santa Maria la Major.

X