La fantasia torna a Inca de la mà del Circ Bover

Fins a tres espectacles diferents realitzarà el Circ Bover en Inca durant les properes dues setmanes. La companyia de circ professional tornarà a la ciutat però aquesta vegada instalarà una carpa en Quarter General Luque.

La màgia i fantasia del Circ Bover començarà el proper cinc de novembre a les 19.30h amb l’espectacle Drawing Circus Show. Pallassos, traprecistes i els personatges més clàssics del circ faran passar una vetllada molt divertida als assistents. L’entrada costarà 10 euros per als adults i 6 euros per a infants de 3 a 12 anys. El dijous 12 es realitzarà de nou la funció, destinada a tots els públics, a la mateixa hora.

Una altra de les representacions que oferirà será el “Cabaret del Circ Bover”, aquest exitós espectacle ple de màgia, emoció i bon circ, torna per les fires d’Inca. Els divendres 6 i 13, així com els dissabtes 7 i 14, el xou començarà a les 19.30h. En canvi, els diumenges 8 i 15, l’espectacle es realitzarà a les 16h. El preu de l’entrada per a aquesta representació serà de 12 euros per als adults i 8 euros per als nens.

A més, el diumenge 8 a les 16h, Circ Bover realitzarà una cercavila per tota la Fira de l’Art de manera gratuïta, amb la qual omplirà els carrers de color i fantasia. Les entrades del espectacles poden reservar-se a la pàgina web de la companyia o a través del correu electrònic info@escentredecirc.com.

X