La banda que guanyi l’IncaSound rebrà material musical per valor de mil euros

Aquest dissabte, dia 4 de novembre, la plaça de bous d’Inca acollirà la segona edició del concurs de bandes de música IncaSound. L’esdeveniment ha estat presentat aquest dimarts per la regidora de Fires i Dijous Bo Antònia Sabater, el regidor de Participació Ciutadana Antoni Peña i els membres de l’associació Inc’omodo.

Aquesta trobada de bandes, que figura en el programa de la Fira de l’Art, es realitzarà en una sola jornada.”Des de l’organització s’ha decidit augmentar els premis; així la banda guanyadora rebrà 1.000 euros per a l’adquisició de material musical i la segona banda classificada tendrà 500 euros per gastar també en material musical, ha assenyalat Antoni Peña.

Entre les novetats de la present edició, destaca que el jurat professional escollirà els guanyadors, però hi haurà una votació popular per escollir la tercera banda. Aquesta, com a recompensa, actuarà al concert Inc’omodo 2018.

Les bandes de música participants seran: Epic FailModul Sax DivisionLa esenciaLos fanquerosWanders society, Últims fils del bosc, Sin destino i Monotip.

“Pensam que aquest concurs anirà consolidant i recollint el testimoni del concurs de rock que tenguérem a Inca fa alguns anys”, explicà Sabater.

X