José Pastor: “La Fira del Motor creix en arrelament i interès any rere any”

Motor i comerç van ser protagonistes a la II Fira de la capital del Raiguer. A falta de poc més de dues setmanes per al Dijous Bo, els comerciants van valorar positivament el desenvolupament de la segona cita important de les festes de la capital de la comarca, tot i la crisi i la meteorologia, que no va acompanyar el diumenge, en què el vent va ser protagonista.

I és que, com a mínim, una desena de carpes van haver de ser desinstal·lades a causa del fort vent, que va augmentar la sensació de fred entre uns valents visitants que, un any més, van respondre a la cita. Afortunadament, només va ploure intermitentment i durant uns minuts, i el sol va compartir la seva presència amb els núvols.

Va ser el dia gran del motor, amb la inauguració del Circuit d’Inca, “que serà referència a Mallorca i que disposa d’unes dimensions ideals” segons ens va explicar el regidor de Fires i Dijous Bo, José Pastor.

A més, es va presentar la XIV edició del Ral·li Dijous Bo, que se celebrarà el dia 10 de novembre com a preludi de la festa més important de Mallorca: “Apostar per aquesta prova és un encert perquè és la que més participació té de tot Mallorca” va dir Pastor, que va valorar molt positivament l’assistència de visitants a la cita: “El temps no ens ha acompanyat, però la participació és excel·lent. Cada any aquesta Fira té més arrelament i agrada més”, va finalitzar Pastor.

Escolta a José Pastor

 

X