Joan Perelló: «És una sort que Lleonard Muntaner editi la meva novel·la»

El guanyador del premi Pare Colom 2015 en la categoria de narrativa va ser Joan Perelló per Música de la indiferència. Aquest escriptor mallorquí, originari del municipi de Campos, va aconseguir captivar el jurat amb la seva primera novel·la.

En la seva llarga trajectòria porta publicats 13 llibres de poesia i un de relats. «Estic molt content amb aquest premi perquè quan una obra et porta tant temps i esforç fer-la és agraït obtenir una recompensa», explica Perelló. «A més, cal afegir-li la sort que pugui sortir publicada amb una edició tan pura com la que ha fet Lleonard Muntaner», assegura l’escriptor.

A Música de la indiferència, l’autor reflexiona a través d’un únic personatge sobre la malaltia, la dificultat de creació davant una obra literària i la solitud a la qual es veu abocat el personatge als seus últims moments de vida.

Perelló subratlla que és necessari «valorar l’esforç que està fent l’Ajuntament d’Inca per la llengua i la cultura catalanes, així com el seu compromís en l’ajuda i difusió de les obres mallorquines».

X