Jaume Tortella: “Inca és pionera en restauració i comerç”

Jaume Tortella Cànaves és l’actual delegat de Comunicació, Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Inca. Com la resta d’integrants del consistori, viu i viurà amb intensitat les Fires que es desenvoluparan a la capital des Raiguer abans que arribi el Dijous Bo.

I és que les Fires (Fira de la Terra dia 22 d’octubre, Fira de l’Oci dia 29 d’octubre i Fira de l’Art dia 5 novembre) fonamenten la seva raó de ser en el comerç, la comunicació i el turisme, les àrees que Tortella encapçala i dirigeix a la màxima institució inquera.

“Un any més, volem que els nostres portals estiguin oberts, que els nostres productes siguin donats a conèixer arreu del mon. I sí, és clar que sí, que hi hagi comercialització”, assenyala el jove regidor. “Inca és pionera en restauració i comerç”, sentencia, convençut.

Oferta plural

Tortella incideix en la pluralitat de l’oferta que l’Ajuntament d’Inca posarà a l’abast de veïns i visitants, i assenyala, tal com també va remarcar el batlle Virgilio Moreno, que “ara comença la vertadera temporada alta per a nosaltres. A més, les Fires i el Dijous Bo ens aproparan a les festes de Nadal. Hem previst que, si tot és en ordre, dia 5 de desembre encendrem l’enllumenat festiu dels carrers d’Inca. No ens aturarem d’exhibir els nostres productes al turisme exterior. Ho tenim clar”.

Tot i que Tortella no s’atreveix a destacar cap de les activitats per sobre de la resta, no amaga que “la nostra gastronomia i els nostres restaurants són dels millors de Mallorca. No hi ha dubte. Comptam amb cuiners de molt de renom. L’artesania, l’art i els productes autòctons també tenen cabuda, com no podria ser d’una altra manera, a la nostra proposta d’enguany… Tots hi esteu convidats. Veniu a Inca!”.

 

X