Ja tenim els noms dels guardonats al Concurs del Porc Negre Mallorquí

El batle Torres acaba de lliurar els premis del XIX Concurs Morfològic del Porc Negre Mallorquí, una de les mostres més visitades un any més al Dijous Bo.

El primer premi a la millor porcastra ha estat per a Miquel Campaner, d´Es Bosc de Petra, i el segon per a Magdalena Cifre, de Son Creixell de Sineu.

Tomeu Torres, d´Es Morer de Sineu, ha rebut el primer premi al millor verratell; el segon ha estat per a Toni Feliu, de So Na Jaume de Palma.

El primer premi a la millor truja, per a Gabriel Company, de Tagamanent de Sineu i el segon, per a Guillem Grimalt, de Puigverd de Felanitx.

Finalment, el primer premi al millor verro ha estat per a Miquel Ribes, de Son Pau de Porreres, i per a Tomeu Torres -que repeteix guardó- el segon (Es Morers de Sineu).

A més, el Consistori inquer ha lliurat dos guardons especials: un premi especial d´associació per a Tomeu Torres (Es Morer de Sineu), atorgat per l´Associació de Ramaders de Porc Negre Mallorquí; i un premi a la millor presentació per a Gabriel Company, de Tagamanent de Sineu.

X