El batle Torres acaba de lliurar els premis del XIX Concurs Morfològic del Porc Negre Mallorquí, una de les mostres més visitades un any més al Dijous Bo.

El primer premi a la millor porcastra ha estat per a Miquel Campaner, d´Es Bosc de Petra, i el segon per a Magdalena Cifre, de Son Creixell de Sineu.

Tomeu Torres, d´Es Morer de Sineu, ha rebut el primer premi al millor verratell; el segon ha estat per a Toni Feliu, de So Na Jaume de Palma.

El primer premi a la millor truja, per a Gabriel Company, de Tagamanent de Sineu i el segon, per a Guillem Grimalt, de Puigverd de Felanitx.

Finalment, el primer premi al millor verro ha estat per a Miquel Ribes, de Son Pau de Porreres, i per a Tomeu Torres -que repeteix guardó- el segon (Es Morers de Sineu).

A més, el Consistori inquer ha lliurat dos guardons especials: un premi especial d´associació per a Tomeu Torres (Es Morer de Sineu), atorgat per l´Associació de Ramaders de Porc Negre Mallorquí; i un premi a la millor presentació per a Gabriel Company, de Tagamanent de Sineu.

X