Intapa 2012, una oportunitat deliciosa del 9 a l’11 de novembre

L’any passat l’èxit va ser total, i enguany s’espera repetir. Intapa és la trobada gastronòmica amb la tapa i el pintxo com a protagonistes, sempre amb preus molt competitius com a reclam. La iniciativa, promoguda per l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca i l’Ajuntament d’Inca, pretén, entre d’altres, potenciar Inca com a centre comercial a cel obert. Una quinzena de restauradors oferiran les seves creacions de pinchos i tapes a Intapa del 9 a l’11 de novembre, amb què promocionaran el sector de la restauració i convertiran Inca en un punt de trobada per als amants de la gastronomia en miniatura feta amb tapes i pinchos. Més d’una quinzena de restauradors inquers i de fora d’Inca participaran en la segona edició d’Intapa, que també dóna un nou al·licient per enriquir el Dijous Bo que se celebra la propera setmana.

Intapa obrirà les seves portes demà, dia 9 de novembre, a partir de les 19 hores i fins a les 12 del vespre. El dissabte l’horari serà de les 12 a les 16 hores i de les 19 a les 12 de la nit. El diumenge de fira s’obrirà el matí des de les 12 fins a les 16 hores. Un dels al·licients d’aquest esdeveniment seran els preus populars que es fixaran per als plats, que aniran d’un a tres euros. A més de les tapes i pintxos els visitants podran tastar vins, mojitos, ginebres i rebosteria variada.

L’esperada Passarel·la de Moda d’Inca, per la seva banda, que va haver de ser posposada per la pluja, i que inicialment s’havia de celebrar aquest divendres, finalment tindrà lloc el dia 18. Més endavant donarem més detalls d’aquest esdeveniment.

X