Inca s’acomiada de les Fires amb molt d’art i gastronomia

La tercera i darrera de les Fires que precedeixen el Dijous Bo ha estat dedicada a l’art, la cultura i la gastronomia. El cap de setmana ha estat un no aturar d’actes i de gent caminant pels carrers de la ciutat d’Inca. Aquest diumenge se celebra la darrera jornada de Fires a falta només d’11 dies perquè tengui lloc el Dijous Bo.

En aquesta edició de la Fira de l’Art s’han mantingut actes que ja havien funcionat molt bé altres anys, com és el mercat medieval d’Inca. La cuidada decoració, la música i les diferents animacions han transportat a tots els vianants a l’època medieval.

Però la Tercera Fira també ha portat novetats, com són la mostra Cuines del Món o Rata Market. Ambdues iniciatives han funcionat molt bé i han tengut una gran afluència de públic, que ha pogut gaudir d’autèntiques delícies gastronòmiques de tot el món o de productes de disseny i artesania de petits comerciants.

Ara Inca es prepara ja per a la seva gran festa, un Dijous Bo 2016 que promet recuperar encara més la tradició pagesa i cultural de Mallorca.

[widgetkit id=”49″ name=”Tercera Fira”]

X