Inca, o quan la nit “es mou”…

La nit “es mou” a Inca. El començament de la Fira de l’Oci i l’Esport va provocar que la nit del dissabte al diumenge -amb canvi d’hora inclòs- fos celebrada llargament per veïns i visitants. La V edició del Leatherfest Rock & Roll Festival 2019 va omplir de grups i bandes el Quarter General Luque. Rock Energy, El Ojo Turco, Dimoni, Dr. Zhaska y la Banda Misterio, Gaua, Disease, Maniàtica i la Banda Trapera del Río pujaren a l’escenari i van acontentar el seu públic.

Mentrestant, els comerços de restauració d’Inca veien com la multitud, en molts dels casos, s’amuntegava a les seves portes per degustar productes típics. “Aquí, la temporada alta és a l’octubre i novembre“, no cessen de repetir els cambrers i responsables de bars, restaurants i terrasses.

La plaça de toros també va emetre música. En aquest cas, música triada per discjòqueis del moment, que van seleccionar les seves preferències davant la joventut que els va ovacionar. La plaça de toros es va vestir de discoteca a l’aire lliure.  Una vegada més.  L’anomenat “The Big Xou” va tenir com a protagonistes els DJ Kacctus, Óscar Romero i convidats. Hi va col·laborar Ink Jove.

Tot això, tenint en compte que també el Tast de ball (prova de ball) va omplir de dansarins la plaça d’Espanya, i que les atraccions de fira van romandre obertes fins a la matinada, es pot assegurar que la Fira de l’Oci i l’Esport està més viva que mai.

X