Inca ja viu la seva Segona Fira!

La Fira de l’Oci ja és aquí. Tres coets han donat el sus a la Segona Fira d’Inca, en la qual el motor, la tecnologia i els esports són els protagonistes. A les 12 h, enfront de l’Ajuntament, el batle Virgilio Moreno i la resta de regidors han inaugurat i recorregut la Fira, acompanyats d’una banda de música.

Comença un cap de setmana apassionant a Inca en el qual els visitants trobaran tradició, noves tecnologies, moda, gastronomia, esport i molt motor. No hi ha excusa per no fer una volta per la ciutat i descobrir la quantitat d’activitats que hi ha programades. I res millor que el bon temps ens acompanyarà durant el dissabte i el diumenge.

La principal novetat d’aquesta Segona Fira són els quinze expositors dedicats a les noves tecnologies instal·lats a la plaça de Mallorca. En ells els visitants trobaran impressores 3D, robots educatius, drones, apps per a mòbils, bicicletes i vehicles elèctrics o una exposició de tecnologia antiga. A més, aquesta nit se celebrarà la tan esperada Passarel·la Inca de Moda 2015 i el festival Leather Fest Rock&Roll.

[widgetkit id=”11″ name=”inauguración segunda fira ok”]

X