Inca convida Balears al Dijous Bo

El batle d’Inca Virgilio Moreno i una comitiva encapçalada per diversos regidors del govern municipal han convidat avui oficialment la presidenta del Govern de les Illes Balears Francina Armengol a visitar el Dijous Bo. La capital del Raiguer ja viu la festa de manera molt especial i a falta de només set dies per a la gran cita s’estan desenvolupant diversos actes diàriament amb motiu d’aquesta celebració.

D’aquesta manera, la ciutat d’Inca ha formalitzat la invitació per celebrar la festa del Dijous Bo el proper 17 de novembre a Inca. A més, la comitiva també ha fet entrega a la presidenta d’una senalla plena de productes típics de la capital des Raiguer. Precisament, una senalla és la imatge triada aquest any per representar el cartell del Dijous Bo, pel seu significat lligat a la tradició i la pagesia.

Per la seva banda, la presidenta del Govern ha agraït el detall i ha manifestat que «el Dijous Bo està recuperant el seu esplendor després d’uns anys difícils de crisi». Per altra banda, ha fet una crida a la població mallorquina perquè acudeixi a Inca a celebrar aquest dia tan especial i ha confirmat la seva presència a la cita.

Avui, la presidenta ha rebut la comitiva integrada per l’alcalde de la capital del Raiguer i els regidors Antònia Sabater, regidora de Festes i Dijous Bo; Biel Frontera, regidor de Noves Tecnologies; Toni Peña, regidor de Participació Ciutadana i Festes; Pep Nicolau, president de l’Associació de Comerciants d’Inca; Gabriel Pieras, cronista oficial de la ciutat d’Inca; i Aurora Coll, presidenta de l’Associació de Fabricants i Auxiliars de Calçat de Mallorca.

X